នៅក្នុងរដូវភ្លៀងនេះ ផ្កាជាច្រើនកំពុងរីកយ៉ាងស្គុះស្គាយ។ ដូចដែលលោកអ្នកបានដឹងស្រាប់ហើយថាផ្កាជាច្រើនដែលអាចយកមកឆុងធ្វើជាភេសជ្ជៈជំនួយសុខភាពបាន។ ផ្កាដែលអាចយកឆុងជាតែ មានដូចខាងក្រោម៖
ផ្កាគ្រីសាន ត្រូវបានគេយកមកប្រើប្រាស់ជាថ្នាំចិនសែអស់រយៈពេលរាប់រយឆ្នាំមកហើយ។
ផ្កាឡាវែនឌ័រ ត្រូវបានគេស្គាល់ថាអាចជួយឲមានអារម្មណ៍ស្ងប់ និងល្អបំផុតសម្រាប់ការញ៉ាំមុនពេលចូលគេង។
ផ្កាកូឡាប គឺជាផ្កាដែលត្រូវបានគេយកមកប្រើប្រាស់ច្រើន ដូចជា៖
ឆុងតែផ្កាញ៉ាំដោយខ្លួនឯងបន្ទាប់ពីហាត់ប្រាណរួចដើម្បីបង្កើតថាមពលឡើងវិញ។